Tawaran Kami

BAHASA INGGERIS INTENSIF DIIKTIRAF
BAHASA INGGERIS INTENSIF DIIKTIRAF

Sesuai untuk pelajar yang ingin mempelajari Bahasa Inggeris untuk melanjutkan pelajaran, memajukan kerjaya mereka atau mengenali budaya asing dan berkenalan dengan rakan baharu.

 
CERTIFIED INTENSIVE ENGLISH
PERSEDIAAN UJIAN TOEFL

TOEFL® ialah ujian penguasaan Bahasa Inggeris yang diiktiraf di seluruh dunia. Ia diterima oleh semua kolej dan universiti di Amerika Syarikat dan juga institusi-institusi di Australia, UK, Kanada dan Malaysia.

 
CERTIFIED INTENSIVE ENGLISH
PERSEDIAAN UJIAN IELTS

Ujian IELTS diiktiraf oleh universiti di Britain, Australia dan Malaysia sebagai salah satu syarat kelayakan masuk. Ujian ini juga semakin diterima oleh institusi-institusi di Amerika Syarikat.

 
CERTIFIED INTENSIVE ENGLISH
SIJIL TESOL

Pendidikan dan latihan guru dalam bidang ELT dijalankan oleh kakitangan mengajar yang berkelayakan tinggi.

 
CERTIFIED INTENSIVE ENGLISH
BAHASA INGGERIS KOMUNIKATIF

Program Bahasa Inggeris Komunikatif direka khusus untuk golongan profesional yang mempunyai kekangan masa tetapi sedar bahawa komunikasi yang berkesan ialah satu faktor yang penting dalam menjalankan tugas harian.

 
CERTIFIED INTENSIVE ENGLISH
PROGRAM LATIHAN KORPORAT

Program Latihan Korporat direka untuk mengajar Bahasa Inggeris untuk Tujuan Khusus (ESP) iaitu kursus Bahasa Inggeris yang disesuaikan dengan keperluan pasukan anda.

 

Mengapa Pilih ELS?

120000+

Pelajar dari seluruh dunia

80 Negara

China, Jepun, Emiriah Arab Bersatu (EAB), India, Korea Selatan, Malaysia, Rusia dan banyak lagi
Diiktiraf oleh Universiti
Diiktiraf oleh Universiti

Sijil Tahap Mahir ELS (ELS Advanced Level Certificate) diiktiraf oleh lebih daripada 650 universiti di seluruh dunia sebagai bukti penguasaan bahasa Inggeris untuk penerimaan masuk ke universiti, menggantikan skor IELTS atau TOEFL.

Peneraju dalam Pengajaran Bahasa Inggeris
Peneraju dalam Pengajaran Bahasa Inggeris

Dengan kaedah pengajaran kami yang terbukti, guru-guru berkelayakan tinggi dan kurikulum sendiri yang direka dengan teliti, ELS pasti menjanjikan kejayaan akademik anda.

Pengajar Profesional yang Terlatih
Pengajar Profesional yang Terlatih

Tenaga pengajar kami, sama ada tempatan mahu pun ekspatriat adalah terdiri daripada golongan profesional yang berpengalaman dan berkelayakan tinggi serta amat berdedikasi untuk membantu anda mencapai matlamat anda. Pembelajaran Berpusatkan Pelajar.

Student-centered Learning
Student-centered Learning

At ELS, we are with you every step of the way – from the time you enrol till the time you graduate.

Best in Education Technology
Terulung dalam Teknologi Pendidikan

Daripada kelas dalam talian sehinggalah kemudahan bilik darjah, pelajar ELS belajar dengan menggunakan teknologi pendidikan yang terulung.

Exclusive ELS Textbooks
Buku Teks ELS yang Eksklusif

Ditulis oleh pengarang yang dihormati, buku teks ELS direka secara eksklusif untuk menyokong kurikulumnya yang khusus.

 

ELS dan CEFR

Pada tahun 2014, suatu analisis mengkaji tahap ELS dan Common European Framework of Reference (CEFR) telah dijalankan oleh Second Language Testing, Inc. (SLTI), sebuah syarikat penilaian bahasa yang terkemuka.
Dalam analisis tersebut, SLTI mengkaji objektif setiap peringkat penguasaan bahasa, bahan pembelajaran dan penilaian tahap pencapaian ELS bagi semua kemahiran bahasa, iaitu mendengar, bertutur, membaca dan menulis.
Apakah kesimpulannya? Untuk mengetahui sejauh mana program ELS sejajar dengan piawaian global, klik di sini.